Dronninglund Borgerforening

Koncert med Billy Cross Band


Dato og tid

Fredag d. 14. juni 2019 kl. 20:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 14. juni 2019 kl. 09:00

Sted

Dronninglund Kunstcenter
Thorup Hedevej 1
9330 Dronninglund
Denmark

Arrangør

Dronninglund Borgerforening
+45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk

Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening afholder i fællesskab udendørs aftenkoncert på Dronninglund Kunstcenter med Billy Cross Band.

Igennem snart 40 år har den karakteristiske New Yorker med den karakteristiske guitarlyd stadig en stor plads i danskernes musikalske hjerte. Det skyldes ikke mindst, at Billy Cross formår at formidle det bedste fra bogstavelig talt forskellige musikalske verdener – fra Blues til Rock og fra New York til Nykøbing Falster. Få kan som Billy Cross levere et liveshow, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst og klichéfri Rock’n’Roll som vor herre skabte den. Alt sammen leveret med en energi og et overskud som er lige så uforfalsket og smittende, som da Bob Dylan blev blæst bagud af Billy Cross i slut 70’erne, og efterfølgende tog Cross med i studiet på 2 plader og på turné verden over.

Billy Cross indtager landets koncertsteder med et misundelsesvækkende repertoire bestående af  nye sange, highlights fra 4 solo-cd’er, klassikere fra Delta Cross Band, og ikke mindst flere meningsfyldte afstikkere til hjemlandets klassiske rocksange.

Billy har samlet en fantastisk band af Danmarks bedste rock musikere.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Dronninglund Borgerforening
+45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk