Hop til hovedindholdet

Dronninglund Borgerforening logo

Koncert med Tradish (Irsk folkemusik)


Dato og tid

Fredag d. 8. oktober 2021 kl. 20:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 8. oktober 2021 kl. 20:00

Sted

Hjørnet, Nørregade 1, 9330 Dronninglund Hjørnet
Nørregade 1
9330 Dronninglund

Koncert med Tradish (Irsk folkemusik)


Arrangementsbeskrivelse

Dette er en række af siddende koncerter på 1. salen på Hjørnet afholdt af Dronninglund Borgerforening. Huset gæster denne gang Tradish med deres irske folkemusik. Tradish var også på Hjørnet i juni 2018. De er supergode og fortjener i den grad et gensyn.

Se musikvideo fra en af deres sange her: 
https://www.youtube.com/watch?v=i1EwDrYLrPk

og her:
https://www.youtube.com/watch?v=LXSBuc0i2js

Tradish blev dannet i 2009 og udgav kort efter deres første CD ”Beyond the Borders”. Dette var kimen og spiren til nogle efterfølgende travle år med turneer og koncerter i ind- og udland. På deres rejser har de mødt mange nysgerrige musiknydere og –ydere på den levende europæiske folkscene og møderne med publikum og andre musikere har givet næring og inspiration og deres seneste cd ”Roots and Shoots” er et resultat af denne udveksling.
 
Tradish er: John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki, step Louise Ring Vangsgaard: violin, bratsch, vokal Brian Woetmann: bodhrán, percussion, vokal, step
 
Tradish:  Trad- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition. -ish fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.
 
De har alle med mangeårig base i Aarhus bevæget sig i og på tværs af mange forskellige genrer og traditioner. På grund af deres erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festival gigs, appellerer Tradish ikke kun til det irske ”hardcore trad publikum”, men rammer også folk der ikke normalt lytter til folkemusik.

Vi anbefaler køb af billetter inden koncerten, men billetter kan også købes i døren, hvis der er flere pladser.

Dørene til koncertsalen åbner kl. 19.30.
Spisning åbner kl. 18.30.

Der er før, i pausen samt efter koncerten åben i baren på Hjørnet.

Sponsor ved vores koncert er:


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >