Hop til hovedindholdet

Dronninglund Borgerforening logo

Koncert med Allan Olsen


Dato og tid

Fredag d. 11. juni 2021 kl. 20:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 11. juni 2021 kl. 20:00

Sted

Dronninglund Kunstcenter, Thorup Hedevej 1, 9330 Dronninglund Dronninglund Kunstcenter
Thorup Hedevej 1
9330 Dronninglund

Koncert med Allan Olsen


Arrangementsbeskrivelse

COVID-19 information: Grundet situationen omkring Corona virus og de restriktioner det har medført, er vi desværre nødt til at flytte den næsten udsolgte koncert den 12. juni med Allan Olsen på Dronninglund Kunstcenter. Men vi har booket en ny dato, som bliver fredag den 11. juni 2021 kl. 20.00 (spisning dog fra kl. 18.00).
Jeres købte billet overføres automatisk til den nye dato, men det er naturligvis ved henvendelse på mail borgerforening@dronninglund.dk (senest den 15. juni) også muligt at få pengene retur. Bemærk arrangementet er tæt på udsolgt (spisebilletter er udsolgt), så det er ikke sikkert, der senere kan købes billetter.
Refundering af købte koncert og spisebilletter er muligt til og med den 15. juni 2020. Herefter vil de være gældende til den nye dato.

Koncertinfo:
Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening afholder i fællesskab udendørs aftenkoncert på Dronninglund Kunstcenter med Allan Olsen
Bemærk: Koncertbuffet på Kunstcentret er fra kl. 18.00 (denne er dog udsolgt).Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.
Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz. Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har handisket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver–og senest også som forfatter i Danmark. Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestsellere hos publikum.

Samtlige datoer på Allan Olsen På Afveje-turné blev hurtigt udsolgt i 2019, men til glæde for dem, der gik forgæves, og det er heldigvis lykkedes at få Olsen den vej af Dronninglund.
Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og ácapella. Allan Olsen er altid garant for et sjældent højt niveauved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum.

 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Dronninglund Borgerforening
Tlf: +45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Dronninglund Borgerforening
Tlf: +45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk