Hop til hovedindholdet

Dronninglund Borgerforening logo

Koncert med Allan Olsen


Dato og tid

Fredag d. 11. juni 2021 kl. 20:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 11. juni 2021 kl. 20:00

Sted

Dronninglund Kunstcenter, Thorup Hedevej 1, 9330 Dronninglund Dronninglund Kunstcenter
Thorup Hedevej 1
9330 Dronninglund

Koncert med Allan Olsen


Arrangementsbeskrivelse

COVID-19 information: Grundet situationen omkring Corona virus og de restriktioner det har medført, er koncerten flyttet fra 2020 til fredag den 11. juni 2021 kl. 20.00 (spisning dog fra kl. 18.00).
Jeres købte billet er overført automatisk til denne dato.

Det er med stor glæde at Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening kan meddele at arrangementet vil blive gennemført som planlagt. Det gælder såvel for spisende koncert gæster som for rene koncert gæster.

Tidspunkt: Koncerten starter kl. 20.00
(dørene åbner til koncertpladsen kl. 19.00)                                                 
Spisende gæster starter kl. 18.00 

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer inden koncerten, samt i den indlagte pause. Barerne er lukkede under koncerten. Der modtages ikke kontanter som betaling. Vi opfordrer til Mobile Pay men Dankort vil også være en mulighed.

Der vil være rygeforbud på hele fest arealet.

Parkering: der er parkeringsplads neden for Kunstcentret for et begrænset antal. Ellers anvendes golfklubbens parkeringsplads – afstand ca. 200 m.

Corona regler: Der vil kun være adgang for personer med fuldgyldigt Corona-pas. Dvs. fuld vaccination – eller negativ test max 72 timer gammel - eller tidligere smittet inden for 180 dage.
Personer uden et gyldigt Corona-pas vil blive afvist.

Venligst mød op i god tid og sørg for at have gyldigt Corona-pas klar for inspektion.

Mundbind anvendes på alle indendørs arealer.

Vi vil opstille stole 2/4/6/8 sammen, således at det så vidt muligt vil være muligt at sidde i grupper, der kender hinanden.

Hjælp os med generelt at overholde reglerne og pas på jer selv og hinanden.

NB: Dette info er sendt til dem, vi har mailadresse på – dem der har bestilt billetterne. Venligst sørg for at jeres gruppe er informeret om tidspunkter og regler.

Vi glæder os til at se jer alle i den skønne skulptur gård på Dronninglund kunstcenter.

 

Koncertinfo:
Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening afholder i fællesskab udendørs aftenkoncert på Dronninglund Kunstcenter med Allan Olsen
Bemærk: Koncertbuffet på Kunstcentret er fra kl. 18.00 (denne er dog udsolgt).Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.
Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz. Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har handisket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver–og senest også som forfatter i Danmark. Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestsellere hos publikum.

Samtlige datoer på Allan Olsen På Afveje-turné blev hurtigt udsolgt i 2019, men til glæde for dem, der gik forgæves, og det er heldigvis lykkedes at få Olsen den vej af Dronninglund.
Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og ácapella. Allan Olsen er altid garant for et sjældent højt niveauved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum.

 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Dronninglund Borgerforening
Tlf: +45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk

Kontaktinformation til arrangør

Dronninglund Borgerforening
Tlf: +45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk