Hop til hovedindholdet

Dronninglund Borgerforening logo

Jørgen Donskov Tarp (kontakt til åndeverden)


Dato og tid

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 19:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 09:00

Sted

Hjørnet, Nørregade 1, 9330 Dronninglund Hjørnet
Nørregade 1
9330 Dronninglund

Jørgen Donskov Tarp (kontakt til åndeverden)


Arrangementsbeskrivelse

Kom med til en fantastisk aften på Hjørnet Dronninglund, hvor Jørgen Donskov Tarp vil hæve energien til langt over tagryggen og skabe kontakt til åndeverden. Jørgen vil viderebringe beskeder og budskaber fra afdøde tilhørende Jer i salen. Måske også du får en hilsen igennem.

Jørgen er et jordnært medium, som har en god føling med Jer, der sidder i salen, såvel som dem, der besøger os fra den anden side. Jørgen er lige til og siger det, der skal siges.
Kontakten med de afdøde er et samarbejde mellem Jørgen som medium, åndeverden og Jer som publikum. I som publikum er med til at holde energien oppe, og det er ikke spor svært. I skal blot komme med et åbent sind og leve Jer med i den magi, der sker. På den måde øges energien, tempoet stiger og budskaberne bliver mere klare.
Bærer du rundt på et savn, en sorg eller bare en nysgerrighed på livet efter livet? Denne aften kan byde på beskeder, som vil løfte dig, healing fra den anden side, samt genopleve en kærlighed, som kun dine kære kan give dig.

Pris 150,- kr

Der vil denne aften blive serveret: te, kaffe og lidt til den søde tand.


Aldersgrænse minimum 16 år.

Kig gerne forbi Jørgens hjemmeside - www.jdtarp.dk

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >