Hop til hovedindholdet

Dronninglund Borgerforening logo

Koncert med Tamra Rosanes


Dato og tid

Fredag d. 31. januar 2020 kl. 20:00 til 22:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 31. januar 2020 kl. 20:00

Sted

Hjørnet, Nørregade 1, 9330 Dronninglund Hjørnet
Nørregade 1
9330 Dronninglund

Koncert med Tamra Rosanes


Arrangementsbeskrivelse

Dette er en af en række siddende koncerter på 1. salen på Hjørnet afholdt af Dronninglund Borgerforening. Huset gæster til denne koncert Tamra Rosanes.

DELTE HJERTER - DiVIDED HEARTS
TAMRA ROSANES
Hvad sker der, når man vinker farvel til alt det, man kender, og prøver at skabe et hjem i et andet land? Hvordan holder man fast i sine rødder? og hvordan præger savnet det delte hjerte, der er splittet mellem to lande?
Sanger og sangskriver Tamra Rosanes er oprindeligt amerikaner, og i 2018 kan hun tilføje et dansk statsborgerskab, hvilket har fået hende til at reflektere over sin både danske og amerikanske historie. Det er der kommet et nyt album ud af “ A Divided Heart/ Det Delte Hjerte”.
Sangene tager udgangspunkt i de danskere, der rejste den modsatte vej under den store danske emigration til USA i perioden fra 1850 til 1920 og den både udlængsel og hjemve emigranterne følte, og som også har været en del af hendes liv.
I Nebraska og Iowa stødte Tamra på danske sange oversat til amerikanske. f.eks. “I Østen stiger solen op”, “Der er et yndigt land”, “Det var en lørdag aften” Sangene har Tamra taget med over Atlanten, sammen med digte skrevet af danskere i USA, hvor de fortæller om deres savn og kærlighed til Danmark.
Tamra vil krydre en aften med historier fra begge lande. En tankevækkende aften om mod, drømme og håb og om at finde sig selv i verdenen.
Tamra kan i enkelte tilfælde engageres sammen med forfatteren Ole Sønnichsen, som har skrevet bestselleren “Rejsen til Amerika” der til efteråret bliver filmatiseret som dokumentarserie på DR.

https://www.youtube.com/watch?v=0pVR4v4RHTY&list=OLAK5uy_njjUZRTgwo1YG2gFOiAxS5LDj7hX6kaKA&index=2 

https://www.youtube.com/watch?v=JIs27We96pA&list=PL5MVfJ3CY_Bot0jaM1PKFQiEbeWpAkadM

Koncertsponsor: Dronninglund Sparekasse         

Vi anbefaler køb af billetter inden koncerten, men billetter kan også købes i døren, hvis der er flere pladser.

Det er en siddende koncert og dørene til salen åbnes kl. 18.30, så der kan resveres stole før spisning. Bemærk: koncertbuffet starter kl. 18.30.

Der er før, i pausen samt efter koncerten åben i baren på Hjørnet.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >