Dronninglund Borgerforening

Gasolin - koncertforedrag med Thomas Ulrik Larsen


Dato og tid

Onsdag d. 13. februar 2019 kl. 19:00 til 21:20

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 13. februar 2019 kl. 19:00

Sted

Hjørnet
Nørregade 1
9330 Dronninglund
Denmark

Arrangør

Dronninglund Borgerforening
+45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk

Arrangør: Dronninglund Bibliotek og Dronninglund Borgerforening

Masser af succes. Vores største rockband til dato – i hvert fald hvis ambitioner, folkeligt tække og eviggrønne sange er kriteriet. Kim Larsen og Co. professionaliserede rockmusikken og gav den en unik dansk tone, der stadig klinger igennem hos mange nye danske bands. Et både sjovt og eftertænksomt koncertforedrag, hvor Thomas Ulrik Larsen selv spiller udpluk fra Gas-sangbogen – både hits og sjældent hørte numre.

I tilfældet Gasolin' er der tale om et koncertforedrag, hvilket vil sige, at Thomas Ulrik Larsen selv synger og spiller eksempler. Der kommer tekster på skærm, så alle kan deltage i sangen. 

Thomas Ulrik Larsen lever for musikformidling, hvad enten det er som foredragsholder, sangskriver, freelance-guitarist, musikskolelærer eller skribent. Hans artikler har kunnet læses i blandt andet Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Han er med soloprojektet, Lysår, udsendt tre anmelderroste album, senest ”Teknisk knockout”, som udkom i august 2015.
Thomas Ulrik Larsen har primært turneret med dybtgående album-foredrag om Pink Floyds mesterværker, men anses generelt for en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne.
Thomas har også været medvært i DR på P6 Beat i serien ”P6 Beat elsker…” da emnerne var Gasolin’ og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin’ er den foreløbig største lyttersucces i serien.

2019 markerer 50 året for Gasolin’s dannelse.

Vores nationalband Gasolin blev stiftet på Christianshavn i 1969. Et vildt umage firkløver, som på få år gik fra at være ren undergrund til at være landets første rocksuperstjerner. De fire Christianshavnere satte et aftryk på hele nationen, som stadig er synligt.

Vi anbefaler køb af billetter inden koncerten, men billetter kan også købes i døren, hvis der er flere pladser.

Det er en siddende koncert og dørene til salen åbnes kl. 18.00, så der kan reserveres stole før spisning.

Der er i pausen åben i baren på Hjørnet.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Dronninglund Borgerforening
+45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk