Dronninglund Borgerforening

Koncert med She´s a Sailor


Dato og tid

Fredag d. 5. april 2019 kl. 20:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 5. april 2019 kl. 20:00

Sted

Hjørnet
Nørregade 1
9330 Dronninglund
Denmark

Arrangør

Dronninglund Borgerforening
+45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk

Dette er en af en række siddende koncerter på 1. salen på Hjørnet afholdt af Dronninglund Borgerforening. Huset gæster til denne koncert She´s a Sailor.

Se musikvideo fra en af deres sange her: 

https://www.youtube.com/watch?v=AM52Y0pUH5U

og denne her:

https://www.youtube.com/watch?v=qtY9P2YBIeQ

PRØV EN GANG IKKE AT NYNNE MED   

Der er et sjældent set og internationalt snit over det danske pop-orkester She’s a Sailor, som kommer til Dronninglund og giver koncert.  

She’s a Sailor er dannet i 2015 af de to Viborg­musikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Devine Company

Debutsinglen “Beautiful” udkom i 2016 og har flere gange kunnet bryste sig af titlen som den mest spillede sang på DR P4. Siden er fulgt flere singler og EP’en “Back From The Sky”, med masser af airplay og rosende omtale som resultat. 

Der er god vind i sejlene for She’s a Sailor, hvis drive er en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt. Forsanger Jesper Vindberg forklarer:

– I bandet siger vi lidt for sjov, at “popmusik ikke behøver at være fladpandet”. Med det mener vi,

at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have stor kunstneriske ambitioner.

Således er She’s a Sailor klar til at levere varen i med iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer.

I 2018 indspiller bandet flere singler og et debutalbum. Producer er Lars Skærbæk, kendt som musiker i Inside The Whale og som producer for bla. Hush, Peter Belli, Allan Vegenfeldt, Magtens Korridorer og Maya Albana. På scenen flankeres de af trommeslager, bassist, guitarist og trompetist.


Vi anbefaler køb af billetter inden koncerten, men billetter kan også købes i døren, hvis der er flere pladser.

Det er en siddende koncert og dørene til salen åbnes kl. 18.30, så der kan resveres stole før spisning.

Der er før, i pausen samt efter koncerten åben i baren på Hjørnet.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Dronninglund Borgerforening
+45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk