Hop til hovedindholdet

Dronninglund Borgerforening logo

Koncert med Søren Krogh & Band


Dato og tid

Fredag d. 27. september 2024 kl. 20:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 27. september 2024 kl. 20:00

Sted

Hjørnet, Nørregade 1, 9330 Dronninglund Hjørnet
Nørregade 1
9330 Dronninglund

Koncert med Søren Krogh & Band


Arrangementsbeskrivelse

Dette er en række af siddende koncerter på 1. salen på Hjørnet afholdt af Dronninglund Borgerforening. Huset gæster denne gang Søren Krogh & Band

Min nye plade hedder Havtornland. Havtorn vokser vildt ved havet i Vendsyssel, og jeg har altid været fascineret af denne på en gang smukke og lidt utilnærmelige busk med de solgule bær. Havtornland, som jeg har omdøbt Vendsyssel til, er mit hood – det er her jeg kommer fra, og det er egnen, der har formet mig, som det menneske jeg er.

Hør Havtornland her: https://www.youtube.com/watch?v=vbycVcp3AMw

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare med sine historier og sange at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum genkender sig selv i. Ekstra Bladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

I 2022 genoptog Krogh sin koncertaktiviteter med bandet, og det fortsætter han med i 2023. Lineup: Søren Krogh vokal, guitar og mandolin, Janus Bechmann guitar, dobro og banjo, Thyge Van Dassen violin, Dennis Ahlgren bas og Jens Kr. Dam trommer.

I 2022 udkom Havtornland med Søren Krogh. ”Der kommer til stadighed flere sange til mig, der kredser om Vendsyssel. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”, fortæller Krogh fra sit værksted i Lønstrup og fortsætter: ”Vendsyssel er et skattekammer af historier om mennesker, skæbner og gamle buddies. Så det er jo bare at at skrive sangene om dem”, fortæller Krogh og fortsætter: ”Danacana kalder vi stilen – dansk americana”.

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh og fortsætter: ”Og 2023-koncerterne bliver en musikalsk rejse i Vendsyssel, der tager udgangspunkt mine sange, der udspringer heraf”.

Krogh har med sine mere end 2000 koncerter og 10 albums fastslået sin status som en af branchens bedste historiefortællere. Han modtog desuden en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og endnu en i 2016 som årets sanger. Og senest i 2021 modtog han hædersprisen, ”Opmuntringsprisen” for sit lange virke med dansk sangskrivning.

 

Vi anbefaler køb af billetter inden koncerten, men billetter kan også købes i døren, hvis der er flere pladser.

Dørene til koncertsalen åbner kl. 19.30.


Der er før, i pausen samt efter koncerten åben i baren på Hjørnet.

Sponsor ved vores koncert er:


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Dronninglund Borgerforening
Tlf: +45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk

Kontaktinformation til arrangør

Dronninglund Borgerforening
Tlf: +45 42613161
borgerforening@dronninglund.dk